Naisen rehelliset raskauskuvat ihastuttavat: ”Vain toinen kuva saisi kehuja”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monica Murphy on kahden lapsen äiti, joka odottaa juuri kolmatta lastaan. Murphylla on Instagramissa suosittu kanava, jota seuraa yli 86.000 ihmistä. Nainen jakaa kanavallaan kauniita kuvia arjestaan, mutta pitää huolen myös siitä, että kuvia ei kiilloteta liikaa.

Kun Monica Murphyn kuvia selaa, ne vaikuttavat täydellisen virheettömiltä. Nainen on kuitenkin kehopositiivisuuden sanansaattaja, joka haluaa auttaa muita hyväksymään itsensä ja oman vartalonsa. Sen vuoksi nainen julkaisee myös realistisia ja siloittelemattomia kuvia itsestään ja raskaudestaan.

Monica Murphyn jakama kuvapari, jossa hän esittelee raskausvatsaansa, on saanut paljon ihastelua osakseen. Perheenäiti oli jakanut ensin kuvan, joka oli niin hänen kuin seuraajienkin mielestä melko täydellinen kuva odottavasta äidistä viimeisillään raskaana. Nainen alkoi saada kommentteja siitä kuinka upealta hän näyttää ja moni halusi tietää mitä voidetta hän käyttää ehkäistäkseen raskausarpia.

Kauniiden kehujen jälkeen Monica Murphy päätti ottaa itsestään toisenkin kuvan ja julkaista kuvaparin omassa feedissään. Toisessa kuvassa nainen paljastaa kuinka raskausvatsa roikkuu eikä ole täydellisen pyöreä kuten moni luuli. Nainen halusi myös selventää, että hänellä on paljon raskausarpia, jotka eivät kuvissa vain käy ilmi. Odottava äiti on saanut paljon kiitosta jaettuaan totuudenmukaiset kuvansa muiden nähtäväksi.