The Rockin vahanukke sai murskakritiikkiä – ihonväri ihmetyttää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sosiaalisen median käyttäjät ovat reagoineet vahvasti Dwayne ”The Rock” Johnsonin vahanukkena paljastettuun näköispatsaaseen. Samoalaisesta toimintatähdestä tuli uusi meganähtävyys pariisilaiselle Musée Grévinille. Hahmossa on samaa näköä, mutta yksi olennainen seikka puuttuu: ihon tumma pigmentti.

– He valkopesivät The Rockin, kirjoitti yksi käyttäjä X:ssä.

Yksi käyttäjä jopa sanoo, että The Rockista on tehty vahingossa Vin Diesel, joka on niin ikään esiintynyt Fast and the Furious -toimintaelokuvissa. The Rock itse ei ole vielä kommentoinut ihonväriasiaa. Mies on oletettavasti kiireinen uudessa järjestössä, jonka hän perusti Oprah Winfreyn rinnalla auttaakseen viimeaikaisten metsäpalojen uhriksi joutuneita havaijilaisia.

Johnson syntyi tummaihoiselle isälle ja samoalaiselle äidille. Kaliforniassa lapsuutensa asunut näyttelijä teki uransa painijana ennen kuin hänestä tuli Hollywoodin näyttelijäjulkkis. Hän muutti teini-ikäisenä Havaijille ja asuu nykyään Los Angelesissa.