Mitkä kurvit – Cardi B poseerasi alusvaatemallina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kahden lapsen äiti ja menestynyt artisti Cardi B on naimisissa räppäri Offsetin kanssa. Sosiaalisesta mediasta on voitu nähdä useaan otteeseen vuosien varrella miten mies on yllättänyt vaimonsa merkkipäivinä. Taannoin Offset yllätti Cardi B:n naisen syntymäpäivänä kun tähti täytti 31 vuotta.

Cardi B julkaisi tällä kertaa hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän esittelee kuuluisia kurvejaan luonnonvaaleassa alusasusetissä. Nainen mainostaa videolla SKIMS-alusvaatteita ja kertoo videolla, että kaikki pukeutuvat nykyään SKIMS-merkkisiin alusvaatteisiin.

Cardi B ja Offset pääsivät juhlistamaan syyskuussa heidän kuudetta hääpäiväänsä. Myös tällöin mies oli tilannut kotiin vaimolleen yllätykseksi näyttävän kukkameren ja kynttiläasetelman. Cardi B on kertonut arvostavansa sitä miten Offset huomioi häntä ja muistaa myös hänen lempivärinsä, -merkkinsä ja -ruokansa