Coca-Colan Joulurekka kiertää taas Suomea marraskuussa – näissä kaupungeissa se pysähtyy

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Coca-Colan Joulurekka kiertää jälleen marraskuussa Suomea. Rovaniemeltä Suomen matkansa aloittavan Joulurekan kiertueaikataulut on nyt paljastettu yhtä, myöhemmin julkistettavaa yllätyspaikkaa lukuunottamatta.

Coca-Colan Joulurekan kiertue alkaa Rovaniemellä lauantaina 4. marraskuuta. Tänä vuonna Joulurekka vierailee ensimmäistä kertaa Espoossa ja Kemissä. Muita vahvistettuja vierailupaikkoja ovat Helsinki, Oulu, Seinäjoki ja Tampere.

Värikkään Joulurekan vierailuun liittyy erilaista tapahtumaa, kuten hyväntekeväisyysruletti. Tapahtuman panttituotot lahjoitetaan Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hyvä Joulumieli -keräykseen. Lisäksi Rovaniemellä lanseerataan Coca-Colan joulukampanja, jonka vuoksi paikalla on muun muassa kansainvälisen median edustajia ja vaikuttajia.

19-metrinen Joulurekka on vieraillut 26 vuoden ajan yli 300 kaupungissa eri puolilla maailmaa. Rekan kyljessä nähdään suomensukuisen Haddon Sundblomin 1930-luvulla piirtämä joulupukkihahmo.

Joulurekan kiertueaikataulu:4.11. Rovaniemi, Kauppatori, klo 15–199.11. Kemi, Tapahtumatalo, klo 16–2010.11. Oulu, Kuusisaaren tapahtumapuisto, klo 16–2011.11. Seinäjoki, Keskuspuisto, klo 15–1916.11. Espoo, Tapiola Kulttuuriaukio, klo 16–2017.11. Tampere, Ratinanniemi, klo 16–2018.11. Helsinki, Rautatientori, klo 15–19Lähiaikoina julkistettava yllätyskaupunki