Spaissari-Geri esitteli kauneusrutiininsa: ”Olen laiska ja väsynyt”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Geri Halliwell, nykyinen Geri Halliwell-Horner, tunnettiin Spice Girls -tyttöbändin riveissä lempinimellä Ginger Spice. Moni muistaa laulajatähden punaisista hiuksista ja pienestä mekosta, jossa oli Yhdistyneen Kansakunnan lippu.

Nyt 51-vuotias Geri Horner pääsi esittelemään Harper’s BAZAAR -lehden julkaisemalla YouTube-videolla hänen kauneusrutiinejaan. Nainen kertoi olevansa iltaisin aina melko laiska ja hyvin väsynyt, minkä vuoksi hänen ihonhoitorutiininsa onkin iltaisin melko pelkistetty.

Geri haluaa iltaisin päästä mahdollisimman nopeasti nukkumaan, mutta pitää kuitenkin myös huolta ihostaan. Videolla nähdään miten nainen aloittaa iltarutiininsa puhdistamalla kasvonsa. Samalla tähti myöntää, että toisinaan hän menee nukkumaan meikit kasvoillaan koska hän pitää siitä miltä meikki näyttää nukutun yön jälkeen.

Puhdistuksen jälkeen Geri levittää kasvoilleen L’Orealin seerumia ja Charlotte Tilburyn Magic Cream -voidetta. Iltarutiinin paras osa naisen mielestä on ottaa hyvä mukaansa tempaava kirja sänkyyn ja uppoutua siihen ennen yöunille menoa.