Aira Samulinin siunaustilaisuus järjestetään Helsingissä 1. joulukuuta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen tanssin ammattilainen Aira Samulin menehtyi 23. lokakuuta. Vuosikymmenten ajan suomalaisille viihteen moniosaajana tunnetuksi tullut ikinuori tähti oli menehtyessään 93-vuotias.

Aira Samulinen siunaustilaisuus järjestetään Helsingin Vanhassa kirkossa perjantaina 1. joulukuuta kello 12 alkaen. Sinaustilaisuutta seuraa muistotilaisuus. Molemmat tilaisuudet on tarkoitettu vain kutsuvieraille.

Yleisö ja lehdistö ovat tiedotteen mukaan tervetulleita saattamaan Samulinin viimeiselle matkalleen Bulevardia pitkin Hietaniemen hautausmaata kohti. Tähden toiveiden mukaisesti mahdolliset muisamisen toivotaan Aira Samulinin Säätiölle. Säätiö jatkaa toimintaansa nuoriso-, vanhus- ja mielenterveystyön tukemiseksi.