Kurvikas poptähti Ice Spice rintavana animaatiohahmona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkista kotoisin oleva räppäri Ice Spice on tehnyt muutaman vuoden ajan nousujohteista uraa. Muun muassa Munch (Feelin U) ja Princess Diana -hiteistään tunnettu tähti on nyt kerännyt somehuomiota rohkeilla kuvillaan.

Ice Spice jakoi Instagramissa sarjan kuvia halloween-tyylistään. 1930-luvun animaatiohahmo Betty Boopiksi pukeutunut 23-vuotias tähti poseeraa kuvissa lyhyessä punaisessa mekossa hiukset kiharrettuina. Kuvat keräsivät Instagramissa nopeasti miljoonia tykkäyksiä.

Ice Spice nähtiin myös esiintymässä viikonloppuna New Jerseyssä Betty Boop -asussaan. Ice Spice, oikealta nimeltään Isis Naija Gaston, julkaisi debyyttijulkaisunsa alkuvuodesta. Taannoin häneltä kuultiin myös remix-versio Taylor Swiftin Karma-kappaleesta.