Rillit huurussa -spinoff lopetetaan – sarjan tuleva kausi jää viimeiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rillit huurussa -komediasarja sai vuonna 2017 spinoff-version, jossa seurataan Sheldon Cooperin nuoruusvuosien edesottamuksia. Edeltäjänsä tavoin suuria katsojalukuja kerännyt sarja lähenee nyt loppuaan.

CBS-yhtiö kertoi Young Sheldon -sarjan tulevan seitsemännen tuotantokauden jäävän viimeiseksi. Uudet jaksot alkavat Yhdysvalloissa 15. helmikuuta. Sarja päättyy tunnin pituiseen finaalijaksoon, joka esitetään Yhdysvalloissa 16. toukokuuta.

Uusia jaksoja voi odotella Suomessa HBO Max -palveluun, josta löytyvät sarjan kaikki edelliset kuusi tuotantokautta. Nuorta Sheldonia näyttelee komediasarjassa Iain Armitage. Rillit huurussa -tähti Jim Parsons on mukana sarjassa kertojana ja tuottajan roolissa.

– Teemme 7. tuotantokaudesta parhaan mahdollisen. Kulissien takana tulee olemaan runsaasti naurua ja paljon kyyneleitä, Armitage kertoi Instagram-julkaisussaan.