Sisarvaimot-sarjan Kody Brown laiminlyö lapsenlapsiaan: ”Eivät tiedä kuka isoisä on”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa negatiivista huomiota teoillaan ja sanoillaan saavuttanut Kody Brown myönsi äskettäin, ettei hän ollut puhunut tyttärensä Madison Brown Brushin kanssa vähään aikaan. Nyt Madison on kertonut oman kantansa asioihin.

Madison paljasti tuoreessa haastattelussa, että hän on vieraantunut isästään niin paljon, että hänen kolme lastaan eivät edes tiedä, kuka heidän isoisänsä on. Madison ei ole juurikaan antanut haastatteluita medialle, mutta hän halusi kertoa tilanteestaan Somewhat Basic -podcastille. Madison asuu Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa miehensä kanssa.

Aiemmin tyttärensä kanssa läheinen Kody kertoi Sisarvaimot-sarjan katsojille hiljattain, ettei hän tiennyt, miksi Madison lakkasi puhumasta hänelle. Vieraantuminen alkoi miehen mukaan samoihin aikoihin, kun Christine jätti hänet syksyllä 2021.

– Maddie ei soita hänelle hänen viime aikojen käytöksensä vuoksi, koska ei tiedä miten isään pitäisi suhtautua, Janelle tiesi kertoa tilanteesta.

Madison myönsi itsekin, että ei halua ylimääräistä draamaa elämäänsä ja hänen pyrkimyksenään on pitää perheensä tasapainoisena. Hän ajattelee, että lapset ovat lahja, ja jos joku hänen lähipiiristään ei ole heistä kiinnostunut, niin ei hän voi sitä myöskään pakottaa.

https://www.instagram.com/p/CzMuVf9uaK9/