Charly Jordan palvoi näyttävästi aurinkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon viime vuosina noussut DJ-kaunotar Charly Jordan poseeraa nykyisin sosiaalisessa mediassa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Jordanin suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa vähäpukeisena ja upeissa maisemissa.

Nyt Charly on esitellyt vartaloaan tyylikkäässä kuvasarjassa, jossa hän palvoo näyttävästi aurinkoa ruskeissa biksuissa. Maisemat ovat muutenkin kohdallaan, sillä Charly poseeraa upealla pihamaalla, josta on hienot näköalat ympäröiviin metsiin. Välillä hänellä oli aikaa myös joogaamiseen.

Los Angelesissa asuva ja kansainvälistä DJ-uraa tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.