Teiniäidin estoton lomavideo someen – paljasta pintaa ja helliä hetkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Farrah Abraham tuli taannoin tunnetuksi 16 and Pregnant ja Teen Mom -realitysarjojen kautta. Nyt kolmekymppinen realitytähti on tuomittu yhdyskuntapalvelukseen jouduttuaan viime vuonna tukkanuottasille vartijan kanssa, Yhdysvaltojen Los Angelesissa.

Nyt kurvikas äiti on julkaissut lomareissultaan videon, jossa hänet nähdään muun muassa erittäin paljastavissa narubiksuissa sekä lekottelemassa rantavedessä ja huvijahdilla. Video on kuvattu Turks ja Caicossaarilla, jossa Farrah oli lemmenlomalla.

Taannoin Farrah Abraham tuomittiin 18 kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja pakolliseen valvontaan. Lisäksi 32-vuotiasta vaadittiin suorittamaan 40 tuntia yhdyskuntapalvelua. Farrah löi vartijaa ravintola Grandmaster Recordersin ulkopuolella Hollywoodissa. Farrah Abraham kiisti aiemmin syyllisyytensä. Tapahtumia ennen Farrah Abraham oli juhlimassa ystävänsä kanssa. Silminnäkijän mukaan vartija oli saapunut naisten luokse kehottanut Abrahamia poistumaan. Realitytähti ei suostunut, ja hänen kerrotaan läimäisseen vartijaa.