Heidi Klum vilautteli somessa pakaroitaan – tanssi alusvaatteissa olohuoneessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksalainen supermalli Heidi Klum on viime aikoina esiintynyt enemmän televisiossa juontajana ja tuomarina mallin töiden sijaan. Pitkän uran julkisuudessa tehnyt Heidi Klum täytti juuri kesäkuussa 50 vuotta ja säväytti omissa Halloween-juhlissaan näyttävällä riikinkukkoasullaan.

Heidi Klum julkaisee usein Instagram-seuraajiensa silmien iloksi kauniita kuvia ja hauskoja videoita itsestään. Tällä kertaa tähti päätti julkaista itsestään videon, jossa hän tanssii iloisesti televisioruudun edessä olohuoneessa.

Videolla nähdään miten Heidi Klum tanssahtelee valkoinen kauluspaita yllään. Avonaisen kauluspaidan alle on puettu vain valkoiset alusvaatteet ja naisen paljaat pakarat vilahtelevatkin useaan otteeseen mallin hyppiessä loimuavan takkatulen edustalla.