Humalaisen vaarallinen päähänpisto – salamatkusti 400 kilometriä rekan perävaunun alla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen mies yritti saada humalapäissään ilmaisen kyydin kotiin, mutta päätyikin 400 kilometrin päähän. Hänen suunnitelmansa meni pahasti mönkään, kun rekka ei pysähtynytkään.

Pardeep Dahiya -niminen rekkakuski oli pysähtynyt yöllä lyhyille nokosille kuljettaessaan rahtia Sydneystä Brisbaneen. Hän lähti ajamaan kohti määränpäätä tietämättömänä siitä, että hänen rekkansa aisan yläpuolella olevalla ritilällä matkusti humalainen mies.

Australian ABC Newsin mukaan salamatkustajan tarkoitus oli hypätä pois liikennevaloissa, mutta sellaisia ei osunut koko pitkän matkan varrelle yhden ensimmäisiäkään.

– Kun aamu alkoi sarastaa, näin peileissäni palan oranssia kangasta perävaununi alla, kuljettaja kertoi.

Hämmästynyt kuljettaja sääli pitkän matkan ritilöiden päällä matkustanutta miestä ja antoi hänen istua hetken ohjaamossa, kunnes hän soitti poliisille. Viranomaiset määräsivät salamatkustajalle 288 dollarin sakon, minkä jälkeen hänet kuljetettiin rautatieasemalle pitkää kotiinpaluumatkaa varten. Hänellä oli onnea matkassa, että selvisi seikkailusta hengissä.