Nelikymppinen realitytähti löytyi kuolleena – poliisi tutkii erikoisia olosuhteita

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hurja painonpudotus -laihdutusrealityssa esiintynyt nelikymppinen Brandi Mallory löydettiin kuolleena autostaan Chipotle-ravintolan parkkipaikalta 9. marraskuussa Yhdysvaltojen Atlantassa. Hän oli tilannut ravintolasta itselleen ruokaa ja siirtynyt autoon aterioimaan.

Atlantan poliisin tiedotteen mukaan realityohjelmassa esiintynyt Mallory nähtiin viimeksi 8. marraskuuta valvontakameran kuvaaman materiaalin perusteella, kun hän ajoi paikalliseen Chipotleen noin kello 17:53. Hän meni ravintolaan ja palasi autoonsa ostamansa ruoan kanssa, mutta ei koskaan lähtenyt parkkipaikalta.

Läheisen kahvilan omistaja kertoi poliisille, että hän huomasi seuraavana aamuna parkkipaikalla yksinäisen ajoneuvon ja huomautti, että sisällä ollut nainen näytti nukkuvan. Kahvilan omistajan kuitenkin kerrottiin huolestuneen myöhemmin, kun hän huomasi auton olleen edelleen parkissa. Sisällä ollut nainen vaikutti elottomalta. Mies soitti sen jälkeen hätänumeroon.

Fulton County Medical Examiner’s Office vahvisti People-lehdelle, että entinen reality-tähti kuoli 9. marraskuuta 40-vuotiaana. Poliisi ei epäile rikosta, mutta kuolinsyytä selvitetään edelleen. Mallory esiintyi Hurja painonpudotus -ohjelman neljännellä tuotantokaudella vuonna 2014 ja hän painoi ohjelmaan mennessään 150 kiloa, mutta omaksui myöhemmin terveellisemmät elintavat liikunnan kera.