Sara Chafak riisui kylpytakkinsa – vartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak on tullut sittemmin suomalaisille tutuksi myös esimerkiksi realitysarjoissa, kuten Rikkaat ja rahattomat. Sara on viime aikoina ehtinyt lekotella monilla lomareissuilla – tai ainakin lomakuvissaan. Niin tälläkin kerralla.

Sara nähdään poseeraamassa upeissa mustissa biksuissa ja riisuttu kylpytakki käsivarsillaan. Kuvansa yhteydessä Chafak toteaa lyhyesti ”Ujo tyttö”, vaikka hän itse tuskin kovin ujo onkaan.

Taannoin Sara Chafak julkaisi videon, jossa nähtiin miten hän treenaa kuntosalilla. Hän esitteli videolla treeniinsä kuuluvia liikkeitä ja käytti vastuksena lähinnä omaa kehonpainoaan liikkeissä. Hän treenasi siten ylävartaloa, vatsalihaksia ja jalkoja. Lopuksi Chafak teki vielä kyykkyjä pitäen samalla levypainoa sylissään.