Mies rakensi törmäilyautosta liikenteeseen soveltuvan version

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miltä tuntuisi ajaa todellisessa liikenteessä huvipuistoista tutulla törmäilyautolla? Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa asuva Dan Hryhorcoff päätti ottaa selvää valmistamalla itselleen liikenteeseen soveltuvan törmäilyauton.

Hryhorcoff pyysi porjektiinsa neuvoa paikalliselta huvipuistolta. Törmäilyautot saavat virtansa katossa olevasta sähköä johtavasta ristikosta, mutta katukäyttöön tarkoitettu versio on varustettu Chevrolet Aveon moottorilla. Hryhorcoffin menopeli on myös isompi kuin huvipuistojen törmäilyautot.

Korona-aikana valmistuneen kulkuneuvon etupyöränä toimii moottoripyörän rengas. Se on virallisesti rekisteröity moottorikäyttöiseksi kolmipyöräksi eli trikeksi. Hryhorcoffin mukaan menopelin käyttö liikenteessä on laillista.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.