Tuomaan markkinat käynnistyvät Helsingissä – jouluista ohjelmaa, herkkuja ja myyntikojuja

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jo perinteeksi muodostuneet Tuomaan markkinat alkavat jälleen Helsingin Senaatintorilla perjantaina 1. joulukuuta. Tarjolla on tänäkin vuonna erilaista ohjelmaa sekä tarjontaa lähes 100 tuotemyyjältä ja yli 20 kahvlina- ja ravintolatoimijalta.

Tuomaan markkinat tuo tiedotteen mukaan Senaatintorille merkittävän määrän käsityöläisiä ja pientuottajia eri puolilta Suomea. Markkinoiden keskiössä on anniskelualueena toimiva Ravintolapiha ja Herkkupiha. Myyjät ja ruokatoimijat on valikoitu vastuullisia tuotanto- ja toimintatapoja korostaen.

Tuomaan markkinoiden ohjelmatarjontaan kuuluvat muun muassa joulupukin ja joulumuorin vierailut ja livemusiikki, kuten posetiivarin, ZingZingen-kuoron ja Soiva Joulukortti Duon esiintymiset. Britannian maavoimien sotilassoittokunta British Army Band puolestaan esittää joululauluja sunnuntaina 10. joulukuuta kello 12 ja 14.

Tuomaan markkinat on avoinna 1.-22. joulukuuta 2023 sunnuntaista torstaihin kello 11-19 ja perjantaista lauantaihin kello 11-20. Markkinoille on vapaa pääsy. Koko ohjelma on nähtävissä Tuomaan markkinoiden sivuilla.