Denise Richards palasi Täydellisiin naisiin – sekava olemus hämmensi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja malli Denise Richardsilla ja televisiopersoona Brandi Glanvillella oli vuoden ajan salasuhde. Molemmat naiset esiintyivät Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjassa. Richards ei myöntänyt kuvauskaverinsa kanssa vehtaamista ja joutui sen takia riitoihin kaikkien sarjassa esiintyvien naisten kanssa. Lopulta tähti päätti jättää sarjan kokonaan.

Denise Richards päätti poistua sarjasta vuonna 2020, koska hänelle naisten juonittelu ja juoruilu olivat liikaa. Muiden sarjan tähtien mielestä taas oli epäreilua, että Richards yritti peitellä osaa elämästään kameroilta samaan aikaan kun kaikki muut joutuvat paljastamaan kaiken.

Nyt Denise Richards on kolmen vuoden jälkeen tehnyt paluun sarjaan. 52-vuotias nainen tullaan näkemään uudessa jaksossa, josta Bravo on antanut videoklipin muodossa jo hieman esimakua. YouTube-videolla nähdään miten naiset ovat kokoontuneet saman pöydän ääreen nauttimaan illallista.

Denise Richards onnistuu heti hämmentämään naisia sekavalla puheellaan. Muut ihmettelevät mitä nainen on nauttinut, koska hänen puheensa sammaltaa ja kuulostaa poukkoilevalta. Richards kertoi pitävänsä siitä, että hän on takaisin porukassa. Hän alkoi kuitenkin heti haastamaan Erika Jaynea utelemalla sitä miksi tähti kääntyi vuosia sitten häntä vastaan. Erika Jayne oli hämillään eikä tuntunut olevan yhtään perillä siitä mitä Richards tarkoitti.