Kelly Clarksonille miljoonakorvaukset exältä – junaili naisen työsopimuksia väärin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja televisiojuontaja Kelly Clarkson muistetaan etenkin hänen Since U Been Gone -megahitistään. Nainen oli pitkään naimisissa oman managerinsa Brandon Blackstockin kanssa, mutta monien yllätykseksi hän ilmoitti kesäkuussa 2020 vuonna hakeneensa miehestään avioeroa.

Pariskunta yritti erota hyvässä hengessä heidän lastensa vuoksi, mutta erosta tuli vähitellen rahaan liittyvien riitojen vuoksi hyvin likainen. Brandon Blackstock halusi muun muassa ex-vaimon maksavan hänelle kuukausittain 436.000 dollarin elatusapua. Nyt näyttää siltä, että myös Blackstock on joutumassa maksumieheksi.

People-sivuston mukaan Kalifornian työkomissaari on päättänyt, että Blackstockin tekemät Clarksonin liiketoimintaan liittyvät sopimukset on tehty väärin hänen toimiessaan artistin managerina. Blackstock hoiti Kelly Clarksonille monet rahakkaat työsopimukset, joista hän itse otti välistä suuret komissiot.

Brandon Blackstock ei olisi saanut lain mukaan tehdä sopimuksia ja ottaa komissioita, koska naisella oli sopimus Creative Artists Agency -toimiston kanssa. Kaikki työmahdollisuudet ja niihin liittyvät komissiot olisi pitänyt mennä tähden agentuurille. Oikeus määräsi ex-miehen korvaamaan yhteensä yli 2,6 miljoonaa dollaria laulajalle.