Paramoren pyroteknikko mokasi – Hayley Williams lauloi potkuista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen yhtye Paramore tuli kansainvälisesti tunnetuksi vuonna 2005 julkaistun All We Know Is Falling -debyyttialbuminsa jälkeen. Yhtyeen laulajana ja keulahahmona toimiva Hayley Williams kärsi syksyllä terveydellisestä haasteista, joiden vuoksi he joutuivat perumaan pari konserttipäivämäärää.

Tällä hetkellä Hayley Williams on saanut keuhkoissa olleen tulehduksen paranemaan ja on palannut yhtyeensä kanssa keikkalavoille. Nyt Paramoren keikalta kuvattu video on alkanut leviämään sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin. Videolla nähdään miten pyroteknikko tekee virheen ja laukaisee pyroefektit väärään aikaan.

Hayley Williams reagoi virheeseen ja alkoi laulamaan kappalettaan muunnelluilla sanoituksilla. ”Joku saa potkut. Beyoncé teki sen, joten mekin voimme. En malta odottaa pääseväni puhumaan sinulle. Tämä oli jo kolmas kerta kun teit tämän virheen”, Hayley Williams laulaa.

@iamconye she’s too funny 😭 #paramore #paramoremelbourne #thisiswhytour #hayleywilliams #hardtimes ♬ original sound – conye