Serena Williams avautui äitiydestä: ”Ei niin hohdokasta kuin luulet”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tennistähti Serena Williams kertoi viime vuonna lopettavansa uransa. Menestyksekkään uran tehnyt 42-vuotias urheilun supertähti sai kolme kuukautta sitten toisen lapsen hänen aviomiehensä Alexis Ohanianin kanssa. Tyttövauva sai nimekseen Adira River Ohanian.

Serena Williams jakoi X-sovelluksessa päivityksen, jossa hän kertoi, että hän ei voi hyvin. ”Tänään en ole ok. Ja on ok, että ei ole ok. Kukaan ei voi hyvin jokaisena päivänä”, Serena Williams kirjoitti. Hän piti mielensä kuitenkin toiveikkaana ja muistutti kaikkia siitä, että aina on vielä huominen.

Seuraavana päivänä Serena Williams julkaisi hänestä ja Adirasta kuvan, jonka hän kertoi tekevän hänet onnelliseksi. TikTok-kanavallaan tähti esitteli miten upea gaalatyyli vaihtuu silmänräpäyksessä maidon pumppaamiseen, koska sellaista äitiys välillä on.

– Tällaista elämäni oikeasti on… ei niin hohdokasta kuin luulet, Williams kirjoitti julkaisussaan.

@serena What my life is really like…. Its not as glamorous as you think…. #fyp #motherhood #momtiktoks #momhumour #moms #fashion #breastfeedingmom😍😍 #workingmom #workingmomstruggles #foryourpage #funny ♬ MONACO – Bad Bunny