Tutkimus paljasti koska britit vierailevat aikuisviihdesivustoilla – olisitko arvannut?

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britit vaikuttavat nauttivan aikuisviihteestä päivisin tunteina, jotka tyypillisesti mielletään työajaksi. Tämä käy ilmi Iso-Britannian viestintävirasto Ofcomin julkaisemasta tutkimuksesta.

Ofcomin mukaan britit vierailevat aikuisviihdesivustoilla eniten aamun ja iltapäivän tunteina. Eniten britit kuitenkin viettävät aikaa alan sivustoilla keskiyön ja aamuyhdeksän välillä. Aikuisviihdesivustoilla vietettiin yön tunteina keskimäärin 59 minuuttia, kun taas aamun ja iltapäivän tunteina vietetty aika oli keskimäärin 55 minuuttia.

Iso-Britanniassa asuvista aikuisista 29 prosenttia vieraili alan sivustoilla toukokuussa 2023, jolloin Ofcomin tutkimus toteutettiin. Vierailijoista 73 prosenttia oli miehiä. Suosituin sivusto brittien keskuudessa oli Pornhub 18 prosentilla, toiseksi suosituin Chaturbate yhdeksällä prosentilla ja kolmanneksi suosituin Xvideos kahdeksalla prosentilla.

Aikuisviihde kiinnosti brittejä tutkimuksen perusteella tänä vuonna enemmän kuin viime vuonna. Britit nimittäin vierailivat alan sivustoilla toukokuussa 2023 enemmän kuin toukokuussa 2022.