Kim Kardashian mainosti ihoöljyään – fanit ihmettelevät kuvien jälkikäsittelyä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähtenä monille tunnetuksi tullleen Kim Kardashianin yksi yritys on nimeltään SKKN BY KIM. Yritys on tullut tunnetuksi tyylikkään yksinkertaisesti paketoiduista ihonhoitotuotteista, jotka ovat puhtaita, vegaaneja, ilman eläinkokeita valmistettuja ja tieteeseen nojaten formuloitu.

Yksi uusimmista tuotteista on iltakäyttöön tehty ihoöljy. Kim Kardashian poseeraa itse mainoskuvissa, joissa hän pitelee tuotetta käsissään ja esittelee kiiltävää ja hehkuvaa ihoaan. Naisen kasvoilla nähdään hyvin kevyt meikki, jonka avulla on yritetty antaa kuva luonnollisista ja raikkaista kasvoista.

Fanit ovat huomanneet kuvissa yksityiskohtia, jotka ovat heidän mielestään paljastaneet kuvien räikeän jälkikäsittelyn. Kommentoijien mukaan naisen ihon tekstuuria on muutettu, ihon sävyä ja tasaisuutta ja myös naisen juonteita ja ryppyjä on siloteltu. Ihonhoitosarjojen mainoskampanjoiden kuvissa ihon jälkikäsittely ei ole mitenkään epätavallista, mutta ilmeisesti Kardashianin fanit olisivat halunneet nähdä naiselta luonnollisempaa otetta kuviin.