Irina Shayk aivan liian pienissä biksuissa – vetoketju hämmentää alapäässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälistä malliuraa A-sarjassa jo pitkään tehnyt venäläinen Irina Shayk on viime aikoina ollut median suurennuslasin alla rakkauselämänsä vuoksi. Nainen oli pitkässä suhteessa jalkapalloilija Cristiano Ronaldoon, minkä jälkeen hän seurusteli näyttelijä Bradley Cooperin kanssa. Sittemmin malli tapaili 46-vuotiasta Tom Bradyä.

Nyt Shayk on poseerannut aivan liian pienissä biksuissa, jotka eivät välttämättä päässeet aivan oikeuksiinsa Irinan vartalon päälle puettuna. Samalla mallikaunotar esittelee asun alaosaan yhdistettyä vetoketjua, jonka käyttötarkoituksesta voidaan olla kenties montaa mieltä.

Irina Shayk kertoi ELLE-lehdelle, että hänen ensimmäinen työnsä mallina oli messuilla, jotka kestivät noin viikon ajan. Tähti muistaa tienanneensa noin 100 dollaria, joka oli hänelle silloin todella suuri raha. Irinan ensimmäinen palkka ei kuitenkaan tullut omaan käyttöön, vaan hän lähetti sen äidilleen. Shayk kertoi miten hänen äitinsä oli unelmoinut uuden sohvan hankkimisesta. Kun Irina Shayk lähetti äidille hänen tienaamansa palkan, äiti oli saanut sohvaa varten rahat kasaan ja pääsi hankkimaan kotiin uuden kauan toivotun huonekalun.