Disney haluaa tehdä elämisestä satumaista – suunnittelee jo toista asuinaluetta

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Disney tiedotti jo viime vuonna, että kehitteillä on täysin poikkeuksellinen uusi asuinalue todellisille Disney-faneille. Storyliving by Disney paljasti rakentavansa Kaliforniaan Cotino-nimistä kaupunkia, jossa on koteja ja palveluita asukkaille. Sen lisäksi ympäristö on satumainen ja kaikessa näkyy Disneyn kosketus.

Nyt Storyliving kertoi aloittavansa toisenkin hankkeen. Asteria-niminen kaupunki tai asuinalue on nousemassa Pohjois-Carolinaan Pittsboron Chatham Parin alueelle. Toisin kuin Cotinossa, Asteriassa luonto esittää suurempaa roolia.

– Kirjoita elämäsi seuraava luku Disneyn kanssa, Storyliving by Disney kehottaa.

Asteria tarjoaa asukkailleen pikkukylän tuntua, paljon puistoja ja hyvät lenkkeily- ja pyöräilymaastot. Alueelle rakennetaan People-sivuston mukaan yli 4.000 erikokoista kotia, joiden hinta tulee vaihtelelemaan aina miljoonasta dollarista kahteen miljoonaan dollariin saakka.

Alueelle houkutellaan kauniin ympäristön ja upeiden kotien lisäksi asukkaita myös yhteisöllisyydellä. Alueella on omia uima-altaita, yhteinen puutarha, ravintola, urheilukenttiä, hyvinvointikeskus. Erilaisia asuntoja on suunniteltu jokaiseen elämäntilanteeseen. Koteja on niin yksineläville, pariskunnille, perheille kuin vanhuksillekin.