90 Päivää morsiamena kohuparin onni murenee – mies ei suostu näyttämään viestejään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -sarjan spin offissa The Other Way nähdään uusi pariskunta, Shekinah Garner ja Sarper Güven. He tapasivat ensimmäisen kerran amerikkalaisen Shekinahin Turkin matkan aikana. Nyt aiemmin umpirakastunut pariskunta joutuu törmäyskurssille.

Shekinahin sisko Shariyah saapuu Turkkiin viikonloppumatkalle. Shariyah käyttää tilaisuuden hyväkseen ja yrittää udella turkkilaisen Sarperin motiiveja ja luotettavuutta. Hän ihmettelee, miksi miehellä on tyhjiä viinapulloja kaapissaan ja miksi hän kohtelee Shekinahia huonosti. Yksi syy löytyy miehen suppeasta englannin kielen sanavarastosta.

– Käyttäydyt välillä kuin narttu, Sarper sanoo saaden sisarukset haukkomaan happea, eikä ymmärrä loukanneensa Shekinahia.

Tilanne muuttuu entistäkin kiusallisemmaksi, kun Shariyah pyytää Sarperia näyttämään hänelle yksityisviestinsä. Mies sanoo, että ei ikinä tule suostumaan moiseen. Hän vakuuttaa, että hänellä ei ole mitään salattavaa, mutta ei suostuisi koskaan antamaan lupaa kenellekään lukea hänen yksityisiä viestejä.