Honey Boo Boon sisko menehtyi 29-vuotiaaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen entisen lapsimissin ja televisiotähti Alana ”Honey Boo Boo” Thompsonin sisko Anna ”Chickadee” Cardwell on kuollut. Realitytähdellä todettiin tänä vuonna tammikuussa lisämunuaisen syöpä. Cardwell oli menehtyessään 29-vuotias.

Chikadeen äiti, June ”Mama June” Shannon kirjoitti lapsensa kuolemasta Instagramissa sunnuntaina 10. joulukuuta. Julkaisussa oli perhekuva. Vain muutamaa päivää aiemmin hän pyysi rukouksia ja ajatuksia suruaikaan. Nuori nainen oli taistellut syöpää vastaan 10 kuukauden ajan.

– Sydän särkyneenä kerromme, että Anna ei ole enää kanssamme. Hän kuoli kotonani eilen illalla rauhallisesti kello 23:12, kuvassa lukee.

Syöpä todettiin kesällä parantumattomaksi. Koko perhe on kipuillut asian kanssa ja se on vaikuttanut oleellisesti etenkin Annan lasten, kymmenenvuotiaan Kaitlynin ja seitsemänvuotiaan Kylien selviytymistä äitinsä kuoleman jälkeen. Anna hakeutui alunperin hoitoon vatsakipujen vuoksi. Syöpä on levinnyt myös hänen maksaansa, munuaisiinsa ja keuhkoihin.