Charlize Theron ei kadu muotimokia – paljasti tärkeän neuvon pukeutumiseen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Charlize Theron muistetaan muun muassa Monster ja Mad Max -elokuvista. Näyttelijän työtä tehdessään Charlize Theron on tottunut siihen, että hänen ulkonäköään muutetaan aina rooliin sopivaksi. Myös tähden pukeutumistyyli punaisilla matoilla on muuttunut vuosien saatossa.

Trendit ja muoti muuttuvat jatkuvasti, minkä vuoksi joku aikoinaan hyvältä näyttänyt asu voi saada nykyään nenän nyrpistymään. 48-vuotias Charlize Theron kertoi People-sivuston mukaan, että hän ei kadu mitään asuvalintojaan. Nainen on usein pukeutunut mekkoihin, joista kaikki eivät hänen mukaansa ole pitäneet, mutta se ei ole häntä häirinnyt.

Charlize Theron neuvoo luottamaan omaan tunteeseen. Hän on aina pukeutunut asuihin, joissa hän on tuntenut olonsa sillä hetkellä hyväksi ja itsevarmaksi. Sen vuoksi hän ei kadu mitään asuvalintojaan. Nainen kokee olevansa myös onnekas, koska hän on saanut työskennellä jo vuosien ajan stylisti Leslie Fremarin kanssa.