Poliisi sai hälytyksen mahdollisesta joukkomurhasta – olikin joogatunti

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisi sai taannoin ilmoituksen mahdollisesta joukkomurhasta Englannin Chapel St Leonardsissa. Rikospaikalla viranomaisille kuitenkin selvisi, että kyseessä oli  koominen väärinkäsitys.

Ohikulkija oli nähnyt ihmisiä makaamassa elottoman näköisenä Seaside Cafe -kahvilan lattialla. Hän soitti hätänumeroon ja kertoi kahvilassa tapahtuneen mahdollisesti rituaalijoukkomurha. Poliisille kävi kuitenkin paikan päällä ilmi, että kahvilassa oli vain järjestetty joogatunti.

Hämmennystä oli ilmeisesti aiheuttanut joogaajien shavasana-asento, jota kutsutaan myös ruumiisasennoksi. Joogaopettaja Millie Lawsin mukaan oppilaat makasivat hämärässä silmät kiinni lakanoiden peittämänä.

– Soittaja oli puhunut massamurhasta. Hän oli kertonut kaapuun pukeutuneesta henkilöstä kävelemässä ihmisten päällä, että se näytti jonkinlaiselta rituaalilta ja lattia oli täynnä kuolleita ruumiita, Laws kertoi BBC:lle.

Seascape Cafen henkilökunta kertoi Facebookissa, ettei kahvilalla ole yhteyksiä hulluihin kultteihin tai kerhoihin. Tapaukseen huumorilla suhtautunut henkilökunta kuitenkin kiitteli poliisia nopeasta toiminnasta.