Mikä kurvitar! Megan Thee Stallion ryhtyi pitämään itsestään huolta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Megan Thee Stallion muistetaan monien hittiensä lisäksi myös näyttävänä kaunottarena, joka ei häpeile vartalonsa esittelemistä. 28-vuotias tähti julkaisee usein itsestään seksikkäitä kuvia, joissa naisen paljas vartalo on pääosassa.

Megan Thee Stallion julkaisi itsestään nyt kuvasarjan, jossa hän esittelee viime viikkojen kuulumisiaan. Kuvissa nainen nähdään poseeraamassa erilaisissa muotiluomuksissa. Sen lisäksi nähdään miten hän on muuttanut hiustyyliään ja ihastuttaa nykyään kirkkaan punaisissa kutreissa.

Megan Thee Stallion rehkii myös säännöllisesti kuntosalilla ja piiskaa itseään elämänsä parhaaseen kuntoon hänen henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa avustuksella. Nainen näytti esimerkin yhdessä kuvassa terveellisestä ateriasta, joka sisälsi paistettua lohta, kirsikkatomaatteja, kurkkua, avokadoa ja hieman riisiä.