Madonna-elokuva ongelmissa – laulaja keskittyy nyt kiertueeseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Madonnan elämästä oli pitkään työn alla elokuva, jonka laulajan piti itse ohjata. Sittemmin tuotanto on kuitenkin keskeytetty ja elokuva joutunut ainakin toistaiseksi jäihin. Elokuva ei ole Variety-lehden mukaan enää tuotannossa Universal Pictures -yhtiön toimesta.

Madonna keskittyy nyt maailmankiertueeseensa. Poptähden kerrotaan kuitenkin haluavan tehdä vielä joskus toteuttaa elämänkertaelokuvansa. Madonna-elokuvan päärooliin oli ehdolla muun muassa Florence Pugh, Euphoria-tähti Alexa Demie ja Bebe Rexha. Ehdokkaille järjestettiin rankaksi kuvailtu, viikkoja kestänyt laulamisen ja tanssimisen intensiivikurssi. Roolin sai lopulta Ozark-sarjasta tunnettu Julia Garner.

Madonnan tuleva maailmankiertue kattaa 35 kaupunkia eri puolilla maailmaa. Osa keikoista myytiin loppuun vain minuuteissa. Suomessa tähteä ei tälläkään kertaa nähty. Euroopan osuus kiertueesta on jo takana, ja Pohjois-Amerikan osuus jatkuu joulutauon jälkeen 13. tammikuuta New Yorkin Barclays Centeristä, jossa Madonna esiintyy kolmena päivänä. Kiertue päättyy 26. huhtikuuta Meksikoon.