Tekashi 6ix9ine heitettiin ulos baarista – hyppäsi tiskin taaksen ja kaatoi asiakkaiden suuhun tequilaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jokunen vuosi sitten usein kohuotsikoissa nähty räppäri Tekashi 6ix9ine ei ole aivan viime aikoina viettänyt hiljaiseloa mediasta, sillä viimeksi lokakuussa hänet pidätettiin Dominikaanisessa tasavallassa epäiltynä musiikkituottajan kotona tapahtuneesta pahoinpitelystä.

Lehtitietojen mukaan videolle tapahtunut tunkeutuminen asuntoon liittyi räppärin tyttäystävään. Vielä ei ole tiedossa tuleeko hän saamaan syytteitä. Samalla on noussut uudelleen otsikoihin myös noin vuosi sitten miamilaisessa baarissa tapahtunut välikohtaus, jossa Tekashi ja hänen 20-henkinen seurueensa hetettiin ulos baarista.

Räppäri oli tuolloin hypännyt El Tiesto Cafen baaritiskin taakse ilman lupaa ja alkanut kaataa tequilaa suorana muiden asiakkaiden suuhun ilmaiseksi. Hänen seurueensa jäsenet puolestaan tanssivat baaritiskillä, vaikka heitä oli käsketty lopettamaan. Poliisi vieraili paikalla, mutta ketään ei pidätetty.

Tekashi 6ix9ine tuomittiin vuonna 2019 kahdeksi vuodeksi vankilaan useista rikoksista. Hän välttyi pidemmältä tuomiolta ilmiannettuaan rikoskumppaneitaan.