Backstreet Boysin AJ eroaa vaimostaan – olivat naimissa 12 vuotta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Backstreet Boys -poikabändistä tunnettu AJ McLean on paljastanut eroavansa vaimostaan Rochelle DeAnna McLeanista. Pariskunta tiedotti avioerostaan AJ:n Instagram-tilillä tiistaina 2. tammikuuta.

– Kuten tiedätte, olemme olleet erossa nyt yli vuoden ajan. Vaikka toivoimme voivamme sopia asiamme, olemme päättäneet lopettaa virallisesti avioliittomme. Teimme päätöksen syvällä rakkaudella ja arvostuksella, julkaisussa kerrottiin.

AJ ja Rochelle kertovat julkaisussa aikovansa pysyä ystävinä. Pariskunnalla kaksi yhteistä tytärtä, Elliott ja Lyric.

AJ ja Rochelle menivät naimisiin joulukuussa 2011. He olivat tavanneet kolme vuotta aikaisemmin Rochellen työskennellessä tarjoilijana ravintolassa. Pariskunta paljasti maaliskuussa 2023 olevansa asumuserossa, mutta tuolloin he yrittivät vielä palata yhteen.