Pariskunta jätti tuhansia dollareita käteisenä pöydälle – koira söi rahat

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen pariskunnan koira on noussut otsikoihin syötyään elämänsä kalleimman aterian. Lemmikin suuhun päätyi tuhansien eurojen arvosta käteistä rahaa.

Pennsylvanian Pittsburghissa asuvat Clayton ja Carrie Law olivat jättäneet keittiönsä pöydälle kirjekuoren, joka sisälsi käteistä rahaa 4 000 dollarin eli noin 3 660 euron edestä. Rahat oli tarkoitettu aitaa rakentaneelle urakoitsijalle. Puoli tuntia myöhemmin pariskuntaa odotti karmiva näky, sillä heidän Cecil-koiransa oli päässyt setelien makuun.

– Yhtäkkiä Clayton huusi: ”Cecil syö 4 000 dollaria!”. En voinut uskoa korviani. Sain melkein sydänkohtauksen, Carrie kuvaili Pittsburgh City Paper -lehdelle.

Pariskunta kiidätti Cecilin eläinlääkäriin. Koiralla ei ollut kuitenkaan varsinaista vaaraa, ja pariskunnan kehotettiin vain pitämään sitä silmällä kotonaan. Carrie ja Clayton yrittivät pelastaa lattialle leviteltyjä setelien osia teippaamalla niitä yhteen.

Pariskunta yritti parhaansa mukaan pelastaa myös Cecilin oksentamia ja ulostamia rahoja. He onnistuivat yllätyksekseen pelastamaan suuren osan niistä. Koettelemuksesta Instagram-videon julkaissut pariskunta menetti lopulta vain 450 dollaria.

– Siinä me puuhastelimme tiskialtaan äärellä. Pesimme kakkaisia seteleitä ja huusimme innosta aina, kun pelastimme yhden. Haju oli hirveä, Carrie kertoi paikallislehdelle.