Ulla Taalasmaa poistuu Salatuista elämistä – näin näyttelijä kommentoi päätöstä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Salatut elämät -sarjassa alusta lähtien mukana ollut näyttelijä Maija-Liisa Peuhu jättää sarjan. 81-vuotias Peuhu on näytellyt draamasarjassa fanien suosikkihahmoihin kuulunutta Ulla Taalasmaata. Peuhun näyttelemä Ulla Taalasmaa teki ensiesiintymisensä jo Salattujen elämien ensimmäisessä kohtauksessa tammikuussa 1999.

Hän on pisimään sarjassa mukana ollut keskeinen naishahmo. Peuhun lähdöstä uutisoineen Iltalehden mukaan näyttelijän päätös sarjan jättämisestä syntyi vuosien varrella, ja hän kertoi päätöksestä tuotannolle keväällä 2022.

– Minulla on tunne, että minut ja Ulla on nähty jo. Olisi kiva tehdä jotain muuta, jotain sellaista, jossa olisi samanikäisiä ihmisiä, heidän ongelmiaan ja hassutuksia, Peuhu kommentoi lehdelle.

– Johtajien ja muiden mielestä Ullalle olisi ollut vielä paljon tapahtumia edessä. Sanoin, että tuskin hän enää minkään teinipojan sänkyyn hyppää. Sehän tästä vielä puuttuisi, näyttelijä totesi IL:lle.

Peuhu on vuosien varrella pitänyt taukoja Salatuista elämistä. Hän ei ollut mukana sarjassa vuosina 2007-2013. Vuosina 2020-2021 näyttelijä poistui sarjasta jälleen väliaikaisesti koronapandemian vuoksi.

55-vuotiaana Ulla Taalasmaan roolia hakenut Peuhu nähdään roolissa viimeistä kertaa tammikuussa. Tammikuun aikana vietetään myös Salattujen elämien 25-vuotisjuhlaa. Merkkipäivää juhlistetaan Finnkinon teattereissa esitettävän juhlajakson merkeissä.