Nyt se vahvistui: The Mandalorian jatkuu valkokankaalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney Plus -palvelun suositun The Mandalorian -sarjan huhuttiin taannoin jatkuvan elokuvan muodosta. Nyt huhut Star Wars -universumiin sijoittuvan sarjan siirtymisestä valkokankaalle ovat saaneet virallisen vahvistuksen Disneyltä.

The Mandalorian & Groku -nimisen elokuvan tuotanto alkaa myöhemmin tänä vuonna. Elokuvan ohjaa Jon Favreau, jonka aikaisempiin töihin kuuluvat muun muassa ensimmäiset kaksi Iron Man -elokuvaa. Pääroolissa jatkaa Pedro Pascal.

– Rakastan George Lucasin luomaan rikkaaseen maailmaan sijoittuvien tarinoiden kertomista. Ajatus Mandalorianin ja hänen oppipoikansa Grokun tuomisesta isolle kankaalle on äärimmäisen jännittävä, Favreau kertoi tiedotteessa.

The Mandalorian & Groku tulee olemaan ensimmäinen Star Wars -elokuva sitten vuonna 2019 julkaistun Star Wars: The Rise of Skywalkerin. The Mandalorian -sarja alkoi Disneyn suoratoistopalvelussa loppuvuodesta 2019. Sarjan kolmas tuotantokausi julkaistiin palvelussa keväällä 2023.