Lentokoneen matkustamossa luikerteli käärme – näin se otettiin kiinni

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

AirAsia Thailandin lennolta löytyi tammikuun puolivälissä pienikokoinen salamatkustaja. Matkustajien hämmästykseksi matkatavaralokeroiden päällä luikerteli käärme. Matelijayllätyksestä ei lopulta koitunut vaaraa matkustajille.

Käärme löytyi koneesta Thaimaan sisäisellä lennolla Bangkokista Phuketiin. Paikalle hälytetty matkustahomenkilökunta otti käärmeen kiinni. Viraalina levinneellä videolla nähdään, kuinka yksi työntekijöistä nappaa matelijan rauhallisesti muovipussiin työntämällä sitä vesipullolla.

Kone laskeutui lopulta Phuketiin ilman ongelmia. Kone tutkittiin perillä läpikotaisesti, mutta enempää käärmeitä ei löydetty. Lentoyhtiön edustaja kertoi CNN-uutissivustolle vastaavien tapausten olevan harvinaisia.