Shaun White paljasti uuden tempun lumilaudalla – nimesi sen tyttöystävänsä mukaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Nina Dobrev tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Vampyyripäiväkirjat-sarjasta. Viime vuosina Dobrev on esiintynyt myös monissa hyvin menestyneissä elokuvissa kuten XxX 3: Xander Cagen paluu ja Run This Town. Tällä hetkellä hän seurustelee tunnetun ammattilaislumilautailijan Shaun Whiten kanssa.

Shaun Whitea ja Nina Dobrevta yhdistää rakkaus lumilautailuun. Nyt mies esitteli uudella Instagram-videolla lumilautatempun, jossa hän pitää tyttöystävää sylissään ja pyörii monta kertaa ympäri samalla kun hän laskee mäkeä alaspäin. White kertoo tempun nimen olevan nina900.

Kummankin tähden sosiaalisen median kanavista on voitu vuosien ajan jo nähdä miten vauhdikkaasta elämästä pariskunta pitää. He matkustavat paljon yhdessä ja metsästävät uusia kokemuksia, elämyksiä ja yhteisiä muistoja.