Alessandra Ambrosion lomakuvat hakevat vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien supermallien joukkoon vuosikymmenien ajan lukeutunut Alessandra Ambrosio jätti taannoin aktiivisen malliuransa, mutta ilmeisesti vanha suola on jonottanut. Hän nimittäin tekee sittenkin edelleen mallikuvauksia eri brändeille. Nyt Alessandra on ehtinyt vaihtaa hetkeksi vapaalle.

Ambrosio on julkaissut viime päivinä upeita lomakuviaan Thaimaan Phuketista, jossa lomailee parhaillaan myös sankka joukko suomalaisia turisteja. Otoksissaan Alessandra esittelee täydellisyyttä hipovaa rantakuntoaan sensuellisti hotellinsa uima-altaalla.

Alessandra on osoittanut myös aktiiviuransa jälkeen huippukunnossa. Kaunotar on nähty ajoittain upeissa lomakuvissa eri puolilla maailmaa. Usein mukana on myös teini-ikäinen tytär Anja ja tämän ystäviä.