Fetissi-Barbie pelkää pilaavansa ulkonäkönsä kauneusleikkauksilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itävallan pääkaupunki Wienissä asuva Fetisch Barbie patsasteli Staran sivuilla viimeksi muutama vuosi sitten. Silloin hän oli käyttänyt yli 48.000 euroa huulten täyteaineisiin ja vartalonmuokkauksiin. Kuten arvata saattaa, on summa kasvanut melkoisesti viime vuosien aikana.

– Olen sataprosenttisesti riippuvainen täyteaineista ja botoxista, Fetisch Barbie myöntää, vaikka aiemmin väitti toisin.

Hän ottaa täyteaineita huuliinsa kolmen kuukauden välein, koska haluaa aina näyttää viimeistellyltä. Jotkut hänen ystävistään ovat huolissaan siitä, että hän pilaa ulkonäkönsä ennen pitkään. Naisen puheista selviää, että sama pelko käy välillä myös hänen omassa mielessään, mutta silti hän aikoo jatkaa ulkonäkönsä muokkaamista hamaan tappiin asti.

Hän on aloittanut kauneusleikkaukset 18-vuotiaana. Fetisch Barbie on kertonut olevansa miehiä kurittava seksuaaliterapeutti ja hän on valmistunut hiljattain psykologiksi. Hän on kertonut aiemmin, että ei aio koskaan lopettaa kauneusleikkauksia.