Anteeksi mitä? Kanye Westin vaimo alastomana läpinäkyvässä sadetakissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Kanye West ja hänen vaimonsa Bianca Censori ovat olleet erottamattomat siitä lähtien kun he menivät naimisiin noin vuosi sitten. Mies on viime aikoina ihmetyttänyt fanejaan esittelemällä sosiaalisessa mediassa lähes alastonta Biancaa toistuvasti kuvien ja videoiden muodossa.

Tällä kertaa paparazzit kuvasivat pariskunnan kun he olivat Los Angelesissa menossa studiolle. Kanye West oli tapansa mukaan todella suurissa ja peittävissä vaatteissa. Kasvot ja koko pää oli myös peitettynä mustalla hupulla.

Bianca Censori sen sijaan esitteli kameroille lähes kaiken. Naisella oli yllään läpinäkyvä sadetakki, jossa oli huppu ja mustalla painettua tekstiä. Mustia saappaita lukuunottamatta nainen oli sadetakin alla alastomana minkä ansiosta paparazzit saivat naisesta kuvia, joissa hänen takapuolensa näkyy kokonaan.