Junasta löytyi 30 000 dollaria sisältänyt laukku

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni on elämänsä aikana unohtanut jotain tärkeää julkisiin liikennevälineisiin. Harvoin kyse on kuitenkaan aivan yhtä arvokkaista asioista, kuin taannoin New Yorkissa.

New Yorkin junaliikenteestä vastaavan Metropolitan Transportation Authorityn työntekijät löysivät Ronkonkoman asemalle matkalla olleeseen junaan unohdetun laukun. Se piti sisällään huomattavan määrän käteistä rahaa. Tarkalleen ottaen 30 000 dollaria eli noin 27 800 euroa.

MTA:n työntekijät alkoivat selvittämään laukun omistajaa. Rahojen lisäksi sisällä oli kalenteri, josta selvisi omistajan varanneen katsastusajan autolleen. MTA:n etsivät Kristin Riker otti yhteyttä katsastuksen suorittaneeseen autoasentajaan ja kysyi, pystyisikö hän tunnistamaan laukun omistajan.


ABC7-uutissivuston mukaan nokkela etsiväntyö tuotti tulosta. Laukun omistaja selvisi, ja hän sai lopulta valtavan käteissummansa takaisin.