Ruotsin miljonääriäidin euroviisusta tulikin hitti – uskotko korviasi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin, että Suomessakin nähdystä Ruotsin miljonääriäidit -ohjelmasta tunnettu Gunilla Persson tavoittelee Ruotsin euroviisuedustajan titteliä. Viime viikonloppuna hän nousi viimein Melodifestivalen-kilpailun esiintymislavalle ja jäi vielä ilman finaalipaikkaa. Hän voi kuitenkin vielä semifinaalin kolmannelta sijalta nousta finaaliin.

Miljonääriäidin kappale I Won’t Shake (La La Gunilla) kuulosti lähinnä vitsiltä, mutta Gunilla itse otti sen tietenkin tosissaan. Vaikka jatkopaikkaa ei hänelle vielä tullut, oli Melodifestivalen-yleisössä oli ylivoimaisesti eniten juuri Gunillan kylttejä ja hän voitti nuorten äänestyksen. Nyt tilanne on saanut jatkoa, kun Spotify julkaisi tuoreimmat Ruotsin kuuntelulistansa. Katso kappaleen video artikkelin lopusta.

Itsestään laulaneen Gunillan kappale on nyt noussut Ruotsin listan kakkoseksi, joten sillä voi vielä olla hyvät mahdollisuudet jatkoa ajatellen. Gunillan edellä Spotifyn listalla on vain Unga & Frian kappale Fröken Snusk. Gunillan kappaleen on kirjoittanut Fredrik Andersson. Hänen käsialaansa on muun muassa vuoden 2016 Melodifestivalen-voittaja, Fransin If I Were Sorry. Ruotsin euroviisuedustaja selviää 9. maaliskuuta järjestettävässä finaalissa.