Kardashianit-realitysarjan suosio jatkuu – Khloe Kardashian häkeltyi palkinnosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realitysarjasta tutuksi tullut Khloe Kardashian on kahden lapsen äiti. Hänellä on yhdessä Tristan Thompsonin kanssa 4-vuotias tytär True sekä sijaissynnyttäjän avulla maailmaan saatettu yksivuotias poika Tatum. Khloen elämää on saatu seurata televisiosta jo 17 vuoden ajan.

Juuri järjestetyssä People’s Choice Awards -palkintogaalassa Kardashianit-realitysarja palkittiin jälleen parhaana realityohjelmana. Tämä oli jo kuudes perättäinen kerta kun palkinto päätyy Kardashianien käsivarsille.

Khloe Kardashian palkittiin vielä erikseen omalla palkinnolla. Hän voitti tänä vuonna vuoden realitytähti -palkinnon, josta nainen oli hyvin yllättynyt, otettu ja kiitollinen. Moni kommentoi sosiaalisessa mediassa palkinnon menneen oikeaan osoitteeseen ja kertoi pitävänsä Khloe Kardashiania koko perheen viihdyttävinpänä henkilönä.