Somekaunotar esitteli upean vartalonsa: ”Toisessa kuvassa pienempi ja toisessa parempi”

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sam Gwaz on sosiaalisessa mediassa vaikuttava hyvinvoinnin ammattilainen, joka haluaa auttaa seuraajiaan saamaan elämäänsä paremman tasapainon syömisen ja liikunnan välille. Nyt nainen on jakanut itsestään näyttävän ennen ja jälkeen -kuvan, jossa hän kertoo miten hän on muuttunut.

Ensimmäisessä kuvassa nähdään nainen, jonka lihakset erottuvat selvästi hyvin alhaisen rasvaprosentin vuoksi. Toisessa kuvassa Sam hymyilee ja esittelee vartaloaan leopardibikineissä. Nykyään hänen kehossaan on enemmän rasvaa, mutta hän voi henkisesti paljon paremmin.

Pienemmässä kunnossa nainen koki olevansa vain pienempi. Uudessa kuvassa hän kokee olevansa parempi. Sam on kertonut 245.000 seuraajalleen, että rennommat syömistottumukset säännölliseen liikuntaan yhdistettynä ovat tehneet hänestä onnellisemman ja energisemmän, minkä lisäksi hän kokee olevansa parempi myös ihmissuhteissaan. Sen lisäksi hän ajattelee positiivisemmin itsestään ja on tyytyväisempi niin työ- kuin yksityiselämässäänkin.