Romanttinen ele tuli kalliiksi – autoon jätetty suklaa houkutteli karhun

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Romanttiseksi tarkoitettu ele sai kalliin ja taatusti odottamattoman takaiskun ystävänpäivänä Floridassa. Autoon jätetyt suklaat houkuttelivat paikalle jotain aivan muuta, kuin oli tarkoitus.

Cassidy Simoes koki ystävänpäivän aamuna karun yllätyksen. Hänen autonsa sisäosa oli laitettu uuteen uskoon nälkäisen karhun toimesta. Simoes kertoi Click Orlando -uutissivustolle karhun tuhonneen apukuljettajan puoleisen osion lähes kokonaan, minkä seurauksena esimerkiksi oven avaaminen on käytännössä mahdotonta.

Karhu oli murtautunut autoon mitä ilmeisimmin makeisten houkuttelemana. Simoesin poikaystävä oli nimittäin jättänyt kuljettajan viereiselle paikalle suklaata. Tämän piti olla romanttinen ystävänpäivän yllätys Simoesille.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.