Silikoniprinsessa Tamara kuntosalilla – pikkutoppi ei juuri peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beverly Hilssin silikoniprinsessa Tamara teki taannoin näyttävän paluun sosiaaliseen mediaan oltuaan jonkin aikaa jumissa Dubaissa. Paluustaan lähtien hän on täyttänyt somea kuumilla kuvillaan sekä maksutta että myös maksullisessa palvelussa.

Kurvikas julkkiskaunotar on nyt esitellyt vartaloaan kuntosalilla, jonne hän suuntasi mitä ilmeisimmin lähinnä kuvaamaan itseään peilin kautta. Hänellä oli nimittäin yllään erittäin pieni vaaleanpunainen toppi, joka kykeni hädin tuskin peittämään hänen rintansa.

Vielä taannoin kurvittarella oli sosiaalisessa mediassa satunnaisia kuvia myös ystäviensä kanssa, mutta nyt hän näyttää keskittyvän pelkästään oman ylhäisyytensä seuraan. Se on tietenkin hänen seuraajilleen sopivaa.