Holmala julkaisee kolmannen albuminsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen laulaja-lauluntekijä Vesa Holmala julkaisee kolmannen albuminsa Lyhyt pitkä soitto perjantaina 1. maaliskuuta. Albumi kertoo tarinoita menettämisestä ja uuden löytämisestä. Artisti kertoo levynteon olleen stressitöntä, vaikka elämässä tapahtuikin isoja käännekohtia.

– Albumi on ehdottomasti ehein ja tasapainoisin kokonaisuuteni hienolla orgaanisella bändituotannolla. Tuottaja Tapio Heinilä loihti juuri sellaiset soundit levylle, mitä lähdettiin hakemaan, Holmala kertoo levystä.

Albumin jo julkaistuista singleistä Yhden suhde toiseen ja Ensisilmäyksellä ovat nousseet Yle Radio Suomen soittolistalle. Albumin niin sanottu focus track on Jaksa vielä, jonka Holmala kirjoitti syöpää vastaan taistelleelle veljelleen.

– Jaksa vielä on alunperin voimakappale veljelleni, mutta ikävä kyllä hän ei ehtinyt kuulemaan biisiä täysin valmiina koskaan. Kirjoitin tekstin heti sen jälkeen, kun veljeni ilmoitti minulle hänen syöpädiagnoosistaan. Toivon, että kappale antaisi voimaa ihmisille ja uskoa, että vaikeista ajoista selviää kyllä aina lopulta, Holmala kertoo koskettavasta kappaleesta.

Holmalan bändissä soittavat niin levyllä kuin livenä artistin itsensä lisäksi Hannes Pirilä (rummut), Olli Anttila (kitara) sekä Teemu Broman (basso). Levyllä kuullaan myös tuottaja Tapio Heinilän ja kosketinvelho Okke Komulaisen soittoa.