Stassi Schroederia ei nähdä Vanderpump Rulesin spinoffissa – syy paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisio-ohjelma on myös suomalaisille tuttu sarja, jossa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden nuoren ja seksikkään henkilökunnan vaihderikasta elämää. Yksi sarjan kiinnostavimmista henkilöistä oli aikoinaan Stassi Schroeder, joka kuitenkin poistettiin sarjasta.

Stassi Schroeder poistettiin sarjasta lyhyellä varoitusajalla sen vuoksi, että julkisuuteen tuli tähden tekemiä rasistisia kommentteja. Nyt Vanderpump Rules -sarjasta ollaan tekemässä uutta The Valley spinoff-sarjaa, jossa nähdään alkuperäisestä sarjasta potkut saaneiden tähtien elämää lähiössä. Sarjassa keskitytään tähtien aikuistumiseen, perhe-elämään ja asumiseen omakotitaloissa samassa naapurustossa.

Myös Stassi Schroeder on perustanut perheen, minkä vuoksi moni oletti, että nainen osallistuisi uuteen sarjaan. Fanit yllättyivät kun Schroeder puuttui ohjelman teaserista. Kävi ilmi, että Stassi Schroeder on kuitenkin itse tällä kertaa kieltäytynyt sarjasta.

Stassi Schroeder kertoi SiriusXM-kanavan haastattelussa, että jokainen solu hänessä halusi kieltäytyä työtarjouksesta. Suuri syy siihen oli se, että nainen ei halunnut muuttaa elämäänsä ja toimivaa arkeaan reality-sarjan vuoksi. Hän ei myöskään halunnut esittää olevansa ystäviä sarjan muiden tähtien kanssa, koska se ei enää ollut hänen ystäväpiirinsä.