Fani livahti Taylor Swiftin keikalle väärennetyllä backstage-passilla – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Konsertteihin ja muihin tapahtumiin livahtaminen ilman lippua ei ole niin helppoa, kuin miltä se saattaa vaikuttaa. Tämän sai huomata eräs poptähti Taylor Swiftin australialainen fani, joka kertoi edesottamuksistaan TikTokissa. Hän kärsi seuraamuksista lupaavalta vaikuttaneen alun jälkeen.

TikTok-käyttäjä Garnetmae kertoi TikTokissa livahtaneensa Swiftin konserttiin ilman lippua. 51-vuotias fani tulosti itselleen ensin väärennetyn takahuonepassin. Tämän jälkeen hän käveli sisään Sydneyn olympiapuistossa järjestettyyn tapahtumaan kenenkään puuttumatta asiaan.

– Ensin sinun täytyy valmistaa takahuonepassi. Palliesi täytyy olla terästä, ja sinun pitää vain kävellä sisään kuin omistaisit koko paikan, Garnetmae kertoi sittemmin poistetulla videolla.

Fani jäi kuitenkin lopulta kiinni teostaan, ja hänet poistettiin keikalta poliisin toimesta. Mies kertoo saaneensa teosta sakot ja kuuden kuukauden pituisen porttikiellon tapahtumapaikkaan. Poliisi vahvisti News.com.au-uutissivustolle fanin saaneen 150 Australian dollarin eli noin 90 euron arvoiset sakot.